Един от най-култовите фенове на ЦСКА Васил Бурановски-Васо Пожарната е

...
Един от най-култовите фенове на ЦСКА Васил Бурановски-Васо Пожарната е
Коментари Харесай

Скандал на Общото събрание на ЦСКА 1948! Васо Пожарната напусна сдружението

Един от най-култовите почитатели на ЦСКА Васил Бурановски-Васо Пожарната е напуснал сдружението " Футболен клуб " Централен футболен клуб на армията 1948 ", което се явява притежател на новака в елита. Пожарната, който е един от създателите на агитката на ЦСКА при започване на 70-те години, е изискал оставките на целия директорски съвет и изпълнителния шеф Добрин Гьонов.

Той обвинил управлението, че без да пита е съкратило на половина тимовете в детско-юношеската школа на клуба, без даже да организира среща с родителите. Критикувал е клубната политика, която не подхожда на изначалните правила, заложени при основаването на ЦСКА 1948 преди четири години.

" Това към този момент не е това, за което не съм ходил на " Българска войска " 4 години. И съм се борил. Директно им споделих да се прекръстят на " Завод 12 ". След като вършат частен клуб, да се разгласят като подобен, а не да се крият зад почитателите. Съжалявам, че го нямаше Цветомир Найденов, и на него щях да го кажа ", добави Васил Бурановски.

Според Бурановски, клубът е употребил непозволено дълго време емблемата с петолъчката, въпреки че не е имал права върху нея. Според него, на търга за емблемата е трябвало да взе участие самият ЦСКА 1948, а не членът на управата Никола Газдов като частно лице и то с компании на Кирил Домусчиев. Не на последно място Пожарната е бил гневен, че за пресаташе на клуба бил назначен отявленият левскар Деян Спасов. " Него го познавам от 10 години и си е левскар. И какво стана - викаме на другите " Литекс ", а при нас половината тим от там минал. Кое е повече? ", пита Бурановски, който е и някогашен президент на " Марек "..

Сдружението е напуснал и Владимир Суров, прочут като Малкото Дуче.

" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР