Един от най-известните водещи на сутрешни телевизионни блокове Мат Лауър

...
Един от най-известните водещи на сутрешни телевизионни блокове Мат Лауър
Коментари Харесай

Популярен телевизионен водещ в САЩ изгоря заради сексуален тормоз

Един от най-известните водещи на утринни телевизионни блокове Мат Лауър беше уволнен от телевизия NBC - поради множеството повдигнати против него обвинявания за демонстрация на полов тормоз.
59-годишният публицист бе прочут на милиони американци от утринния блок " Тудей ", който той водеше в продължение на 20 години. Името на Лауър беше обвързвано и с репортажите за безчет огромни събития в Съединени американски щати - като атентата от 11 септември, голям брой президентски акции и Олимпийските игри.
Новината за отстраняването му беше оповестена в ефира на личното му предаване от колежката му Савана Гутри, която води с него утринното шоу от пет години насам, осведоми БГНЕС.
До уволнението се стигна, откакто медията получи детайлно недоволство за непочтено полово държание на работното място, осъществено от Лауър.
По-късно обаче седмичникът " Варайъти " разгласява резултатите от свое следствие, от което стана ясно, че казусът изобщо не е бил индивидуален. За да се стигне до този извод, от списанието са прекарали два месеца в провеждането на десетки изявленията с сегашни и някогашни сътрудници на водещия.
Според получените сведения, един път Лауър е изпратил на своя колежка секс играчка с неприлична записка към нея, а пред друга непосредствено се е съблякъл.
С това Мат Лауър се причислява към множеството други медийни и кино звезди, както и предприемачи, които бяха свалени от постовете си поради обвинявания в полово посягане и принуждение. Тяхното непочтено държание бе изобличено след лавината полови злоупотреби на продуцента Харви Уейнстейн.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР