Един от най-известните серийни убийци на съвремието Чарлз Менсън е

...
Един от най-известните серийни убийци на съвремието Чарлз Менсън е
Коментари Харесай

Най-известният сериен убиец е изпратен от затвора в болница, чакат го да умре всеки момент

Един от най-известните серийни убийци на съвремието Чарлз Менсън е бил отведен от пандиза в болница, написа TMZ, представен от Блиц.

Според таблоида той бил тежко болен. Бившият водач на фракция е със мощно влошено здраве и съгласно лекарите " няма да стане по-добре ". Менсън бе изведен от пандиза " Коркоран " в централна Калифорния до болница на 100 благи разстояние в Бейкърфиълд в тежко положение.



Болестта му обаче остава неразкрита от управляващите. 83-годишният Менсън сега е под полицейска защита в болничното заведение. Според източник на американския клюкарски уебсайт, положението на именития палач се утежнява с всеки минал час и е въпрос на време по кое време ще почине.



Той излежава девет доживотни присъди от 1969 година насам за убийствата на седем души, измежду които бременната актриса Шарън Тейт, брачна половинка на режисьора Роман Полански. Има право да изиска опрощение за пръв път през 2027 година, когато би бил на 92 години, само че съгласно лекарите му това няма по какъв начин да се случи.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР