Един от най-известните изпълнители у нас, Веселин Маринов, неведнъж се

...
Един от най-известните изпълнители у нас, Веселин Маринов, неведнъж се
Коментари Харесай

Криза ли?! Вижте баровската алпийска вила на Веселин Маринов за 1 млн, където прекара празниците (СНИМКИ)

Един от най-известните реализатори у нас, Веселин Маринов, нееднократно се е оплаквал обществено от неприятно финансово състояние и липса на задължения.

Всъщност той и обичаната му жена Веселина разполагат с вкусен парцел, който се намира в Пирин и се прави оценка на повече от 1 млн.

 алпийска вила

От началото на рецесията, която ни сполетя по време на ковид и по-късно артистът на народа се оплака, че му се наложило да понижи фрапантно екипа си, както и балерините си. А в това време е направил огромна инвестиция във въпросната къща.

Поведението му е типично за селски хитрец.

Вилата се кипри в един комплекс от затворен вид в околност сред Разлог и Банско. А обичаната му Веска, която очевидно скучае непрестанно демонстрира фотоси в какъв домакински уют се ширят с артиста.

 Вила Веселин Маринов

Дамата на сърцето му няма работа, тя е някогашна келнерка и като се изключи че семейства, прекарва свободното си време в обществените мрежи. Където се хвали с новия им дом. Който е екипиран с красив  двор измежду природата и веранда за знамение и приказ и красивив външен тип на постройката, решена в алпийски жанр.

 Веско Маринов вила

Някои от къщите в скъпарския комплекс се продават, като са оповестени цени, които потеглят от 300 хиляди, само че евро и някои доближават до половин милион в европейска валута.

Преди време този затворен комплекс бе измежду обичаните дестинации на артиста от Полски Тръмбеш. Който постоянно го посещаваше с правилния си другар и политик Цветан Цветанов. Но откакто се обвърза с разведената Веселина от Добрич, трубадурът направил внушителната инвестиция.

 Веселин Маринов вила интериор

На посетители им идвала и дъщерята на Веско, с двете си близначета. Влюбените нямат свои наследници. И тя и той са разведени, само че Веска заряза  двете си деца да ги отглежда някогашния й брачен партньор.

 Веско Маринов коледна елха

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР