Един от най-известните и успешни анимационни филми е Замръзналото кралство,

...
Един от най-известните и успешни анимационни филми е Замръзналото кралство,
Коментари Харесай

Филмът, който чупи рекорди

Един от най-известните и сполучливи анимационни филми е " Замръзналото кралство ", като втората част до момента държеше върха от 358 милиона $ доходи в бокс офиса.

Провалът на " Шазам! Яростта на боговете " в бокс офиса

Какви ли са вероятните аргументи

Още първите пет дни след премиерата си обаче " Супер Марио Bros: Филмът " доближава нов връх - с 377 милиона $ в бокс офиса. Така новият фамилен филм, който е втора холивудска версия на хитовата игра на Nintendo, отбелязва най-успешното начало за анимационен филм след стартирането си в световен мащаб.

" Цифрите са сензационни ", отбелязва анализаторът Дейвид А. Грос, който даже предвижда, че анимацията може и да бъде филмът номер едно за 2023 година

Филмовите критици обаче надалеч не споделят това мнение. В своя публикация Питър Брадшоу от The Guardian да вземем за пример назовава " Супер Марио Bros: Филмът " " скучен и плосък " и го дефинира като отчаяние спрямо версията от 1993 година с присъединяване на Боб Хоскинс.

В Rotten Tomatoes анимацията е събрала едвам 56% утвърждение от критиците, само че пък за сметка на това цели 96% от публиката. Илон Мъск също не пропусна да изрази мнението си по въпроса с възхода на кино лентата, като написа в Туитър, че " критиците са толкоз откъснати от действителността! "

Hollywood Reporter пък написа, че почитателите очевидно не се интересуват толкоз от отзивите и същинско доказателство за това са рекордните в бокс офиса цифри, които регистрират приходите.

Филмът, който потопи " Титаник "

Джеймс Камерън може да бъде надвит от...

Филмът чупи и други върхове, измежду които за най-хубав дебют на филм, основан на видео игра и най-хубав дебют за 2023 година до момента, написа BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР