Един от най-харесваните актьори у нас - Юлиан Вергов лесно

...
Един от най-харесваните актьори у нас - Юлиан Вергов лесно
Коментари Харесай

Юлиан Вергов си направи майтап на гърба на Рачков

Един от най-харесваните артисти у нас - Юлиан Вергов елементарно си печели почитатели в обществените мрежи, където не пести нито от персоналния си живот, нито от неповторимото си възприятие за комизъм.

Актьорът, който до скоро гледахме в един от предходните сезони на хитовата здравна поредност " Откраднат живот ", чийто десети сезон върви сега в ефира на Нова ТВ, си направи подбив на гърба на сътрудника си Димитър Рачков, който нямаше по какъв начин да остане неусетен. Към фотография, на която артистът театралничи до афиш на комика-водещ, Вергов е написал единствено: " Чак пък... ".

Публикация, споделена от (@julianvergovofficial) на Сеп 8, 2020 в 9:28 PDT

Вергов беше посетител жури в последния сезон на шоуто за фалшификати " Като две капки вода " и се оправи сносно в тази си роля. Зрителите по никакъв начин не скучаеха, до момента в който слушаха рецензиите и хвалбите му към участниците. В един от мненията под закачливия му кадър с Рачков пък, фенка му написа: " Като две капки вода ", а той отвръща с многозначителното: " Именно ". Можем да гадаем дали става дума за подготовка на следващия сезон на шоуто или Вергов си прави единствено подбив с Рачков.

Най-вероятно става дума за първото, защото рейтинга на " Капките " досега е освен забележителен, само че и чупи върхове, което сигурно задължава неговият продуцент Маги Халваджиян да мисли за развиване. И до момента в който то се случи, ще следим с интерес друго не по-малко забавно шоу - " Маскираният артист ", където към този момент не се обрисува да забележим Юлиан Вергов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР