Един от най-грандиозните скандали, с които ще бъде запомнен тазгодишният

...
Един от най-грандиозните скандали, с които ще бъде запомнен тазгодишният
Коментари Харесай

Майката на Мегз за Джулиана Гани: Съсухрена от злоба и ненавист старица!

Един от най-грандиозните кавги, с които ще бъде запомнен тазгодишният сезон на VIP Brother, e този сред Мегз и Шеф Петров, който се развихри след грозна клюка от страна на Джулиана Гани. Тя описа на именития готвач, че майка й е станала свидетелка на сцена, в която Мегз пред очите й е протегнала ръка на личната си майка. 

Всеизвестно е, че Каканашева е безпределно признателна на своята майка за възпитанието, грижите и поддръжката, която има от нейна страна и изявлението на силиконката е в цялостен прорез с действителността. Ето за какво последва публично изказване от страна на майката на дизайнерката, което гласи:

"...Днес станах очевидец на нещо, което ме изуми, (а вярвайте ми мъчно може нещо да ме изкара отвън аурата ми). А точно, по какъв начин в душата на една на пръв взор, млада госпожица видях съсухрена от завист и злоба бабичка! Защо съзнателно искаш да нараниш някой, аз не го разбирам, а вие? Няма да я укорявам,бих и дала съвет...

Джулиана Гани, уповавам се да съм изписала вярно името ви, лъжите. които изрекохте, предадени сякаш от "вашата майка ". не биха ви били потребни с нищо, не задържайте тази ненавист в себе си, тъй като тя внася отрова в кръвта, а това ще докара към мъчителни конвулсии и гърчове, прибързано остаряване, нека не е късно към този момент!

Мисля, че това внимание към девойката е задоволително!
А пък и който, каквото си направи, никой различен не може... В живота си съм се сблъсквала с доста и разнообразни характери,това не ме плаши,напротив стимулирало ме е, и не съм се отказала да имам вяра,че въпреки всичко в дъното на всяко едно човешко създание има парченце положително! Другата персона не мисля да я разясня,не искам! Дори самата мисъл ме наскърбява! ".

За поредна седмица тя бе измежду номинираните, само че Big Brother й разреши да избави двама съквартиранти и тя отбрани от изпъждане Даниел Златков, който мъжки се застъпи за нея, в следващия противен скандал с Шеф Петров, както и самата себе си.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР