Един от най-големите проблеми във връзката е ревността. Тя може

...
Един от най-големите проблеми във връзката е ревността. Тя може
Коментари Харесай

Пет начина да се справиш с ревниво гадже

Един от най-големите проблеми във връзката е ревността. Тя може да унищожи и най-голямата обич.

Ако мъжът, в който си влюбена е ревнивец, няма да ти е елементарно. Зареди се с самообладание и пробвай да се оправиш с казуса ;)

Приеми действителността – като начало ще би трябвало да си отговориш на най-важния въпрос – можеш ли да бъдеш щастлива, макар ревността. Ако отговорът е негативен, би трябвало да се замислиш дали тази връзка има бъдеще. Ако си склонна на няколко компромиса обаче може и да се получи ;)

via GIPHY

Говори намерено за казуса – Не отбягвай тематиката, мълчанието ти или промяната на тематиката, може да се одобри като премълчаване. Поговори с него, поискай да ти се довери и го увери, че няма мотив за ревнивост. Не пропускай да споделиш и метода, по който се чувстваш, когато той те ревнува.

Не играй игрички – постоянно дамите обичаме да бъдем ревнувани. Възприемаме го като знак на внимание и доказателство за обичта на мъжа. Всъщност ревността няма общо с любовта. Недей съзнателно да го караш да ревнува или да се въодушевяваш на сцените му.

via GIPHY

Определи правила – поговори с него и определете правила във връзката си. Не пречи да ходите дружно на срещите с другари или някогашни гаджета, само че си оставете и персонално пространство и време, с цел да бъде връзката ви пълноценна.

Отвърни със същото – когато видиш, че прекалява, пробвай да се държиш и ти като него. Ако лимитира срещите ти с хора, ти ограничи неговите. Внимавай връзката ви да не се трансформира в игра на надцакване. Не забравяй, че задачата ти не е да го дразниш, а просто да му покажеш какъв брой неприятно е това съмнение.

via GIPHY

И още за ревността:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР