Един от най-големите холивудски секссимволи Брад Пит продължава да подхранва

...
Един от най-големите холивудски секссимволи Брад Пит продължава да подхранва
Коментари Харесай

Какво знаем за новата жена в живота на Брад Пит

Един от най-големите холивудски секссимволи Брад Пит продължава да подхранва слуховете, че има връзка с Инес де Рамон. И по какъв начин другояче, откакто отпразнува 59-ия си рожден ден с нея.
 Брад Пит, Инес де Рамон и имат ли връзка артистът и някогашната брачна половинка на Пол Уесли
Коя е новата жена в живота на Брад Пит

И какво знаем за връзката им

Двамата бяха снимани дружно в Холивуд, Калифорния, а от фрагментите се вижда, че беседват и явно им е прелестно да са дружно. Що се отнася до Инес де Рамон, за нея в действителност знаем прекомерно малко. Само че е на 32 години и че е изпълнителна директорка на компания за бижута. 

Брад Пит обаче не е единственият артист, с който тя е била. Инес Де Рамон и Пол Уесли от " Дневниците на вампира " оповестиха раздялата си след три години брак през септември 2022 година Уесли и де Рамон бяха сантиментално свързани за първи път през юли 2018 година

Brad Pitt celebrates 59th birthday with rumored girlfriend Ines de Ramon
— Page Six (@PageSix)
Представител на двойката сподели пред People през септември, че " те са се разделили " и живеят отделно от няколко месеца. " Решението да приключат връзката си е взаимно и взето преди пет месеца. Те желаят поверителност в този миг ", добави представителят.
 Снимка 588245

Инес де Рамон в действителност приключва университета в Женева, получавайки бакалавърска степен по бизнес администрация. Нейният LinkedIn демонстрира, че приказва пет езика, като френски, британски и испански са посочени като притежаване на език и/или роден език, а немски и италиански са посочени като професионални умения за работа. Преди да стартира работа в Anita Ko в Лос Анджелис, де Рамон работи четири години в отдела за търговия на дребно на компанията за бижута de GRISOGONO.

След новината, че тя и Пит излизат, де Рамон наподобява направи своя Instagram частен и в действителност е мъчно човек да попадне на нейна фотография с обществените медии. Намерихме една и то в профила на Нина Добрев, която е колежка на Пол Уесли в " Дневниците на вампира ". Виждаме Нина Добрев, Шон Уайт, Пол Уесли и Инес де Рамон дружно да се забавляват по време на зимната им почивка. По всичко проличава, че двете двойка са се разбирали и са прекарвали отлично време дружно. 

Една нейна фотография е останала и в Instagram профила на на някогашния й брачен партньор. Като изключим тази много защита информация обаче,  избраницата на Брад Пит успя да резервира обществената информация за себе си доста лимитирана, макар брака й с Уесли и актуалните клюки за връзки с една от най-големите звезди на Холивуд.
 Брад Пит, Инес де Рамон и какви са проектите им за идните празници
Жената, с която Брад Пит счита да прекара новогодишната нощ

Връзката май се задълбочава

Пит евентуално също ще пази детайлности за връзката им, в случай че тя продължи или стане по-сериозна, защото артистът не е приказвал доста за никоя съответна жена, с която е излизал след развода си с Анджелина Джоли през 2016 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР