Един от най-големите европейски баскетболни треньори Пабло Ласо поздрави лично

...
Един от най-големите европейски баскетболни треньори Пабло Ласо поздрави лично
Коментари Харесай

Пабло Ласо поздрави организаторите на баскетболния турнир за подрастващи София Къп

Един от най-големите европейски баскетболни треньори Пабло Ласо поздрави персонално уредниците на третия интернационален шампионат за момчета до 14 години " София Къп " - най-хубавата школа за подрастващи момчета в България БУБА Баскетбол, похвалиха се от клуба.

Специалистът изпрати прочувствено видео, с което да окуражи момчетата от своя клуб Байерн Мюнхен и им пожела триумф в конкуренцията в зала " Триадица “ от 15 до 17 март.

" Познавам този шампионат, неговата известност. Поздравления за уредниците на този влиятелен шампионат. Късмет на всички участници. Сигурен съм, че ще е огромен триумф за всички, да споделят страхотни моменти с баскетбола ", съобщи именитият испански експерт.

Към приветствията се причисли и някогашният състезател от Евролигата Марко Симонович, който до неотдавна бе треньор в школата на Цървена звезда, а сега е отпред на Раднички Крагуевац.

" Надявам се всички участници да са здрави, да забележим хубави мачове и да се забавляват. Ще се забележим на терена ", сподели Симонович.

Домакините от БУБА Баскетбол получиха поддръжка и от едни от най-популярните си прародители със синьо-червения екип. Баскетболистите на Черноморец Евгени Хаджирусев, Алекс Уандие и Виктор Онудиуе пожелаха шанс на дребните си наследници от " Арена Бургас ", където се организира шампионата за Купата на България при мъжете.

Днес БУБА Баскетбол излиза против Сборен тим от Централна Сърбия, представящ се с марката на Работнички Крагуевац от 16:00 часа. Кратката гала по откриването ще се организира в 17:30, а от 18:00 часа един против различен ще излязат обединенията на Байерн Мюнхен и Олимпиакос.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР