Един от най-големите български акробати Енчо Керязов подари 100 билета

...
Един от най-големите български акробати Енчо Керязов подари 100 билета
Коментари Харесай

Енчо Керязов подари 100 билета за “Нощ на звездите“ на Спортното училище

Един от най-големите български акробати Енчо Керязов подари 100 билета за " Нощ на звездите " на Спортното учебно заведение " Васил Левски ". На церемонията участва кметът на Пловдив Здравко Димитров и директорката на учебното заведение Ружка Генова.

Събитието се състоя в двора на учебното заведение, а от управлението бяха организирали празник с музикални осъществявания.

Енчо Кирязов и Здравко Димитров поздравиха децата и им пожелаха да реализират доста спортни триумфи за в бъдеще. От учебното заведение изпратиха дарове на Енчо Керязов и Здравко Димитров.

Събитието " Нощ на звездите ", което се провежда от фондацията на Енчо Кирязов още веднъж ще се организира в Пловдив - тази сряда, 1 юни на Античния спектакъл.

" Много съм удовлетворен, че събитието още веднъж е в Пловдив желая да благодаря на Общината за поддръжката. Събитието е доста огромно. Само на сцената ще се появят 280 актьори. Има извънредно огромна организация за събитието и с него са свързани доста хора. Очаквам една страхотна нощ. Надявам се всички призьори, които са номинирани в другите категории да бъдат лицето на България за в бъдеще. Радвам се и че Йосиф Миладинов, който е ученик на Спортното учебно заведение в Пловдив също е в топ 3 в нашата ранглиста и в сряда ще забележим дали ще завоюва. Надявам се да остане в Пловдив събитието. До средата на юни ще стане ясно дали и следващата година ще останем в Пловдив. Нямаме късмет да отложим събитието, тъй като безусловно на идващият ден артистите потеглят по други точки на света. Атмосферата в Античния спектакъл е незаменима. Подкрепата на хората е доста значима за нас. Билетите за събитието свършиха и театърът ще е цялостен. Обработихме доста над 500 номинации в другите категории. Радвам се, че не съм в комисиите по избора, тъй като щеше да ми бъде доста мъчно да отсея такива гении ", съобщи Енчо Керязов пред TrafficNews .

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР