Един от най-добрите специалисти в Пловдив в работата с млади

...
Един от най-добрите специалисти в Пловдив в работата с млади
Коментари Харесай

Стефан Стоянов ще води Ботев до края на сезона

Един от най-хубавите експерти в Пловдив в работата с млади футболисти Стефан Стоянов се завръща в Ботев (Пловдив) и ще води " жълто-черните " до края на сезона, заяви за Българска телеграфна агенция източник от клуба.
 Официално: Ботев (Пд) се разделя с Бруно Балтазар Официално: Ботев (Пд) се разделя с Бруно Балтазар
Стоянов е добре прочут в града с отличната си работа с подрастващите и най-много с набор 2001 от школата на " канарчетата ", с които завоюва всички вероятни купи, шампионати и шампионати в юношеския футбол. След това беше ментор на втория тим, а в прочут интервал и краткотраен треньор на представителния отбор - през късната есен на 2020-а година. Но разлики във вижданията за футбола с някои шефове на клуба го принудиха да напусне.

Сега Стоянов е поканен да се върне в Ботев (Пловдив) и да води тима в оставащите три мача до края на сезона. Реално той ще бъде треньор номер 5 след Азрудин Валентич, Артур Ованесян - също краткотраен ментор, Желко Копич и Бруно Балтазар, който си потегли преди два дни.

Отборът играе в групата за систематизиране на местата 7-10 във втората фаза, само че няма шансове да стигне до плейоф за Лигата на Конференциите. Слабото показване обаче накара притежателят Антон Зингаревич да вземе ограничения и се стигна до премахване на много хора, включително и на треньора Балтазар.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР