Един от най-добрите футболисти в света Кристиано Роналдо днес празнува

...
Един от най-добрите футболисти в света Кристиано Роналдо днес празнува
Коментари Харесай

Роналдо на 39: Кои жени родиха три от децата му?

Един от най-хубавите футболисти в света Кристиано Роналдо през днешния ден чества своя 39-и рожден ден.

Португалецът е освен един от най-хубавите и скъпи спортисти в света, само че и международна марка. Въпреки че е в зенита на своята кариера, известността му не понижава.

CR7 има 620 милиона почитатели в Instagram и е най-популярният състезател на планетата.

Феновете наблюдават всяка негова стъпка, а историите от персоналния му живот притеглят голямо публично внимание.

Роналдо има пет деца, три от които са от сурогатни майки, а две са родени от дългогодишната му другарка Джорджина Родригес.

Аржентинският модел подари с четвъртото дете футболната легенда- Алана (6), а по-късно роди близнаци. За страдание момченцето умря при раждането, а момиченцето Бела Есмералда към този момент е на годинка.

Интересното е, че по този начин и не се разбра кои са майките на по-големите деца на Роналдо – Кристиано Джуниър (11) и близнаците Ева и Матео (6).

Кристиано за първи път шокира обществеността, когато на 26-годишна възраст разгласи, че е станал татко, като единствено в резюме изясни, че всички наставнически права са трансферирани на него и че майката няма да има никакъв контакт с детето.

По-късно майката му Мария Долорес разкри, че тя самата е отишла да вземе най-големият правоприемник от частна болница във Флорида и го е завела в Испания (бел. ред. – което се оказа неистина, защото в акта му за раждане написа, че е роден в същата болница, където са родени брат му и сестра му, близнаци).

Дали е роден от сурогатна майка или Кристиано е плод на връзка за една нощ, остава незнайно и до през днешния ден?

„ Никога не съм казвал на никого и в никакъв случай няма да го направя. Когато Кристиано-младши порасне, ще му кажа истината, тъй като той я заслужава, тъй като ми е наследник, само че няма да кажа пред хората “, сподели един път Роналдо в изявление за Джонатан Рос.

След раждането на близнаците английските медии проверяваха случая и откриха, че те са заченати в лаборатория в Лос Анджелис, а част от документите са налични за обществеността. Ясно се вижда, че става дума за сурогатна бременност, само че не се вижда името на майката. Децата са родени в Ла Меса, Калифорния, покрай границата с Мексико.

Децата са родени преди пет години, Ева в 9.07 ч., а брат й минута по-късно, съгласно регистъра на ражданията.

Това позволи най-малко част от мистерията, тъй като в обществото се спекулира, че те въобще не са близнаци, т.е. не са родени от една майка. Актът за раждане е подписан от дежурната лекарка Мария Кастило.

Водещият американски юрист в региона на сурогатното родителство Стефани Кабайеро счита, че Роналдо сигурно е биологичният татко на тези деца.

В Португалия сурогатните връзки са неразрешени от закона, изключително откакто Роналдо не е женен.

„ Никой португалски съд не би признал никакво съглашение сред Кристиано и сурогатната майка и сходно съглашение би било оповестено за невалидно “, добавя Кабайеро.

В Калифорния на организацията се заплащат 150 000 евро за близнаци, от които 40 000 отиват за майката.

Роналдо може да избере донор на яйцеклетки, който нормално получава към 7000 евро, всред стотици дами, чиито фотоси и биографии са изброени на уеб страницата на определената организация.

Тъй като е ясно, че Роналдо е желал деца по собствен „ облик и сходство “, или както той един път съобщи „ които ще носят неговите футболни гени “, той е избрал сходни, атлетични видове дами, които са латиноамериканки.

В Калифорния се избира втора жена да носи оплодената яйцеклетка (най-често, с цел да не се сътвори прочувствена връзка сред нея и детето, която да затрудни обстановката след раждането). Всичко това се регламентира от контракта, който се подписва преди бременността и съгласно него дамите се отхвърлят от всичките си права.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР