Един от най-добрите български спортни журналисти Румен Пайташев беше назначен

...
Един от най-добрите български спортни журналисти Румен Пайташев беше назначен
Коментари Харесай

Румен Пайташев стана уредник на музея на Левски

Един от най-хубавите български спортни публицисти Румен Пайташев беше назначен за организатор на музея на Левски. Той е работил в доста медии и е чудесно осведомен с историята на " сините ". Участвал е в телевизионното съревнование " Минута е доста ", където е троент победител.

Пайташев е коментирал мачовете от 5 международни и 5 европейски шампионати. Той стана първият българин, отразяващ от мястото на събитието мачовете от " Копа Америка ". Освен това е и първият български публицист на Купата на конфедерациите, когато шампионатът още се споделяше " Купа на крал Фахд " и се организира в Саудитска Арабия. Интервюирал е звезди на международния футбол като Пеле, Диего Марадона, Боби Чарлтън, Франц Бекенбауер, Еузебио, Алфредо ди Стефано и други. Автор е и на редица книги, свързани със " сините ".

Клубната експозиция на Левски отвори порти със специфична гала на 2 октомври тази година. Феновете могат да видят документи от самото учредяване на клуба и да проследят съществуването му през годините. Има и много скъпи непознати експонати.

Откриването на експозицията стана допустимо с помощта на съдружие " Сини сърца " и ръководителя му Илия Христов. Именно организацията със лични средства съумя да сглоби експозицията. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР