Един от най-добрите български плувци Антъни Иванов сподели в социалните

...
Един от най-добрите български плувци Антъни Иванов сподели в социалните
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Аз съм първият наказан състезател, извикан за допинг тест

Един от най-хубавите български плувци Антъни Иванов показа в обществените мрежи, че е бил заплашван по време на Държавното състезание по плуване в „ Дианабад “.

Той също се пошегува, че е първият „ осъден “ играч, който е извикан да даде допинг проба, което също станало по време на Директива за птиците по плуване.

Ето какво написа Антъни Иванов във Facebook (без редакторска намеса):

" Благодаря за всички благи и мотивиращи известия. Искам да ви кажа, че през днешния ден влязох в историята откакто станах първият “наказан ” играч извикан на допинг проба.

Поздравления и за Петър Мицин и треньора му Николай Вакареев, които взеха решение да се раздадат на 1 дисциплинираност, която беше днескашното 200м бътърфлай преди която аз персонално бях предизвестен от даден човек, че в случай че не си затворя устата най-малкото ще е наказването от 2 години. Представете си по какъв начин се усещах на старта след такова нещо в случай, че имам семейство и 2 по-малки сестри, както и другарка.

Ще ви задам въпрос с нараснала компликация.

Според вас обикновено ли е някой да плува 400м кроул 12 сек над най-хубавото си, 100 делфин да го е боязън да се състезава да се крие, 50 тил същото, 100 кроул същото и най-после да се напъва на 200 делфин.

Лошото е, че момчето не е отговорно. Не мислех, че ще чуя такива закани, само че уви в България сме.

Пожелавам ви в никакъв случай децата ви да не чуват това нещо тъй като не е прелестно.

Никога няма да ме откажат и в никакъв случай няма да се предам. Ще се забележим отново ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР