Един от най-добрите български футболисти в последното десетилетие - Ивелин

...
Един от най-добрите български футболисти в последното десетилетие - Ивелин
Коментари Харесай

Вече официално: Ивелин Попов смени отбора в Русия

Един от най-хубавите български футболисти в последното десетилетие - Ивелин Попов, към този момент е футболист на съветския Сочи.

" Ивелин, добре пристигнал ", написа формалният уебсайт на Сочи. Бившият капитан на българския народен тим ще подпише контракт с новия си клуб за 2+1 години.

От някогашния му отбор- Ростов, също потвърдиха прехвърлянето.

" Попов отпътува за Сочи. Българският футболист се причисли към нашия тим през зимната пауза през 2019 година. Общо за Ростов изигра 44 мача, в които вкара 9 гола. Благодарим на Ивелин за играта, пожелаваме му триумф с новия тим " написа формалният уебсайт на Ростов.

От някогашния към този момент клуб на Попов разкриват, че 32-годишният българин е част от съглашението със Сочи за замяна на играчи.

Благодарение на него нападателят на Сочи - Дмитрий Полоз, мина в Ростов. Клубът от Дон подписа контракт с 29-годишния футболист за идващите три сезона. Той ще носи фланелката с номер 99, като е значимо да се означи, че Полоз е със статут на легенда измежду почитателите на Ростов, тъй като има над 150 мача за клуба в предходния си престой.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР