Един от най-добрите български футболисти Димитър Бербатов е в лют

...
Един от най-добрите български футболисти Димитър Бербатов е в лют
Коментари Харесай

Димитър Бербатов в див скандал заради паркиране

Един от най-хубавите български футболисти Димитър Бербатов е в пикантен скандал с живеещите на баровската улица " Оборище " в София, разбра HotArena .

Причината е, че нападателят постоянно паркира лъскавото си Бентли на паркомясто пред кооперация, като по този метод запушва автомобила на живеещ в блока. Заради рецидивната демонстрация на футболиста жителите на кооперацията непрестанно влизали в словесни разправии с него. Той изслушвал индиферентно тирадите им и отричал да е направил нарушаване. Напротив. Продължавал да паркира бентлито си на същото място.

Той не се стреснал даже от опасността на хората, че ще надраскат скъпата кола. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед високомерно се усмихвал, осъзнавайки, че хората не са простаци да постъпят по този начин, пък и задоволително доста го почитат поради спортните му триумфи. 

Живеещите в кооперацията са изумени от държанието му , тъй като, въпреки да няма работен ангажимент сега, най-вероятно разполага с задоволително пари, с цел да си заплати за зелена зона, вместо да нарушава разпоредбите за паркиране. Най-вероятно той стопира на улицата, с цел да държи под око колата си, защото прекарва съвсем целия си ден в близко заведение. То се намира в непосредствена непосредственост до офиса на фондацията му, която е на прилежащата улица. 

Бербатов стоял с часове в заведението и постоянно си поръчвал фюжън таратор, обогатен с традициите на италианското изкуство. Когато му ставало скучно, започвал да мачка салфетки и да цялостни с тях празните пластмасови бутилки от вода. Живеещите на Оборище виждат, че Бербатов е съвсем по през целия ден в центъра на София, само че в последно време не са го засичали в компанията на жена му Елена . Според негови близки, връзките им в последно време са напрегнати, а хубавата Елена, основателно или не, изпитвала ревнивост към брачна половинка си. 

Любопитното е, че тъкмо против обичаното заведение на Бербатов живее Славена Вътова, с която от време на време голмайсторът сяда да обмени мисли за живота, спорта и изкуството, написа Галерия.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР