Един от най-дългогодишните кметове на ГЕРБ в район Младост“ във

...
Един от най-дългогодишните кметове на ГЕРБ в район Младост“ във
Коментари Харесай

КУРИОЗ: Кмет във Варна метна оставката заради Иван Портних

Един от най-дългогодишните кметове на ГЕРБ в регион „ Младост “ във Варна – Христо Христов, подаде оставка от партията поради кандидатурата на Иван Портних за втори мандат. „ Подадох оставка като ръководител на районната организация в „ Младост “. Заявявам своята персонална и безапелационна позиция срещу издигането на кандидатурата на Иван Портних за кмет на Варна “, сподели Христов.

Много пъти съм изразявал противоречие с партийни решения, без значение на какво равнище са взети. Неведнъж съм бил срещу „ решения “ с автограф на кмета на Общината, и всички, които ме познават, знаят това. Този път на карта е заложено бъдещето на Варна за още четири години.

Резултатът за избор на кмет не е предупреден. Всеки политически артист в последна сметка ще понесе следствията от своите многомандатни стопански и персонални обвързаности. А Варна има потребност от грижа. Кукловодите обаче потвърдиха, че не схващат това, а единственото, което ги вълнува е да не се скъсат конците.

Трудно взех решението да подам оставка като ръководител на районната организация на ГЕРБ. Но в последна сметка персоналното ми разбиране е, че не трябва да се вършат взаимни отстъпки, когато става дума за ръководството на Варна в идващите четири години.

Благодаря на хората, които години работиха и градиха дружно с мен. Аз не преставам да работя за регион „ Младост “ и за Варна, само че с коалиция „ Алтернатива на жителите “.

Тази коалиция сплотява бизнеса, част от огромните работодатели на град Варна, които също намерено декларират своето неодобрение против ръководството на Иван Портних. Това е и един от претекстовете ми да бъда претендент за кмет на регион „ Младост “ от „ Алтернатива на жителите “. Приех да бъда и претендент за общински консултант от листата на обединението, акцентира още Христо Христов. 

Източник: narod.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР