Един от най-бързите и ефективни начини да стигнем от точка

...
Един от най-бързите и ефективни начини да стигнем от точка
Коментари Харесай

Самолетите, храната на борда, храносмилането и защо да не ядем по време на полет

Един от най-бързите и ефикасни способи да стигнем от точка А до точка В на земното кълбо е въздушният превоз. Той обаче води със себе си много неудобства - от тясна и клаустрофочина конюнктура до ужасна храна. И до момента в който за първото за момента нямаме различен вид, с второто изрично има по какъв начин да се оправим.

" Не яжте нищо по време на полет " е късият и явен съвет на Мелиса Бригс Брадли, която е създател на компания за първокласни почивки и човек, пропътувал над 200 хиляди благи по въздуха. Съветът й е резултат на опит в продължение на години и изследване след стюардесите.

Обяснението е просто - на огромната височина храносмилателната ни система стопира да действа. Когато слезем, всичко стартира отначало - стомахът стартира занапред да смила изядената на борда храна, а ние се усещаме изтощени, с помощта на това.

Повечето от нас се хранят на борда, просто тъй като няма какво друго да се прави. Но даже и менюто в най-хубавите самолетни компании е цялостно с консерванти и щедро количество сол, с цел да се резервира и затопли на микровълнова. Най-доброто нещо за организма ни е да заложим само на водата по време на полет, колкото и мъчно да е това. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР