Един от най-атрактивните хотели край Пловдив вече предлага изцяло нова

...
Един от най-атрактивните хотели край Пловдив вече предлага изцяло нова
Коментари Харесай

СПА хотел край Пловдив пречиства водата по иновативен начин. Какъв е той?

Един от най-атрактивните хотели край Пловдив към този момент предлага напълно нова и съвременна технология за своите посетители, пречистваща водата в плувните басейни - система със солна електролиза за стерилизация.

Чрез новата система се отстрани прибавянето на огромни количества хлор и други съпътстващи химикали във водата . Това е заместено от здравословния и софтуерен метод за извличане на хлор посредством солна електролиза, както и допълващите способи - хидролиза и йонизация.

Технология обезпечава здравословна и безвредна среда за плуващите и работещите в оборудването и изцяло усъвършенства водата в басейна. Въздухът е пресен и напълно здравословен – няма миризма на хлор, раздразнение на очите и гърлото и неприятно чувство по кожата с следващи алергични реакции.



Страничните резултати са отстранени с помощта на новата система и комфортът не е за сметка на сигурността. Водата, пречистена от странични химични детайли и третирана по екологичен метод, е мека и извънредно приятна за къпещите се. Технологията мониторизира и управлява във всеки един ден от годината, т.е. няма моменти, в които дезинфектантите понижат до идната намеса или моменти, в които прибавените химикали основават дискомфорт на къпещите се.

С тази инвестиция от Парк и СПА Хотел Марково за следващ път затвърждават положителните си практики и управнически решения, с цел да бъдат водач в фамилния СПА туризъм. Хотелът е едно от най-предпочитаните места за фамилии с деца поради безбройните атракции за всички малчугани, безгрижни аниматорски игри, вкусна храна и басейни с топла вода.

Споменавайки басейни с топла вода, тук е мястото да се изясни по какъв метод работи системата?

Технологията разрешава екологично отнасяне на водата в басейните. Чрез развой на хидролиза се получава делене на водната молекула и разнообразни вторични реакции, които създават йони с окислителна и дезинфекцираща интензивност, като озон, моноатомен О2 и водороден пероксид.

По този метод се образуват най-мощните окислителни сътрудници, налични за стерилизация на вода, като отпада нуждата от прибавянето на хлор и други препарати. Само с 1 гр. сол/л. вода се създава хлор по метода на солна електролиза. Йонизацията от своя страна добавя хидролизата и солната електролиза, и по този метод се получава извънредно качество на водата.



Не на последно място, технологията отстрани потребността от доставка на токсични химикали в съответните пластмасови опаковки, които откакто бъдат употребявани са класифицирaни като „ рисков отровен боклук “ и преработването им е доста комплицирано. Методите за стерилизация, употребявани от системата, не основават никакви нездравословни химични съединения, които по-късно ще бъдат изхвърлени в канализацията, което прави технологията напълно еко и био насочена.

В " Парк и СПА Хотел Марково " можете да се насладите на с температура на водата от 32°C до 36°C и.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР