Един от лидерите на Сектор Г Иван Велчев-Кюстендилеца, беше изправен

...
Един от лидерите на Сектор Г Иван Велчев-Кюстендилеца, беше изправен
Коментари Харесай

Кюстендилеца на съд в Пловдив, грози го минимално наказание година затвор ефективно

Един от водачите на Сектор " Г " Иван Велчев-Кюстендилеца, беше изправен през днешния ден пред Районния съд в Пловдив, осведомят сътрудниците от Plovdiv24.bg.

38-годишният Велчев е упрекнат в закононарушение по член 325 алинея 5, вр. алинея 1, вр. член 29 алинея 1 б. " а " и б. " б " от Наказателен кодекс, за това, че на 26 ноември 2017 година в Пловдив е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото по време на мача сред Локомотив (Пловдив) и ЦСКА. Тогава срещата беше прекратена за няколко минути поради сборичкване сред двете агитки. В мелето участваха и почитатели от Русия.

 Иван Велчев-Кюстендилеца: Този сезон ЦСКА се връща на върха - там ни е мястото!
Иван Велчев-Кюстендилеца: Този сезон ЦСКА се връща на върха - там ни е мястото!

" Трябва да смачкаме всички на терена и трибуните "

Според обвиняването Кюстендилеца е бил от първите лица, слезли на пистата от трибуната, като държал в ръцете си колан. Засилил се към почитателите на Локо и почнал да нанася голям брой безредни и мощни удари с колана си. Велчев демонстративно е показал експанзия и свирепост, както и неуважение на персоналната цялост, се споделя още в обвиняването.

 Кюстендилеца победи Любо Делев от Обновена
Кюстендилеца победи Любо Делев от " София-Запад "! (ВИДЕО)

Лидерът на " Сектор Г " одобри предизвикването

Ако съдът го признае за отговорен, минималното наказване за него ще е 1 година затвор дейно, само че магистратите могат да вземат и по-сурова мярка, защото Велчев към този момент е осъждан.

В правосъдната зала през днешния ден юристът му изиска делото да бъде върнато в прокуратурата поради " неизяснени условия ", само че това бе отхвърлено от съдията. След това юрист Найденов изиска съдът да промени наложената мярка за неотклонение - парична гаранция в размер на 2000 лв., да бъде сменена с подписка.

 Снимка 296620
Източник:

" Велчев е незает и сега го устоя брачната половинка му със своята не толкоз огромна заплата. Освен това двамата се грижат и за дребното им дете ", съобщи в правосъдната зала юрист Найденов.

Това негово искане също бе отхвърлено от съдията, който даде ход на делото и насрочи идващото съвещание за 11 септември от 9:30 часа.

 Деян Топалски: Ако не се беше намесил Кюстендилеца, в Пловдив можеше да стане ужасно
" Ако не се беше намесил Кюстендилеца, в Пловдив можеше да стане ужасно! "

" Нямаше служители на реда пред агитката на ЦСКА "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР