Един от лидерите на Манчестър Сити Кевин де Бройне заяви,

...
Един от лидерите на Манчестър Сити Кевин де Бройне заяви,
Коментари Харесай

Де Бройне: Ако се представим дори леко под възможностите си, Реал може да спечели

Един от водачите на Манчестър Сити Кевин де Бройне съобщи, че възможен успех в Шампионската лига ще промени метода, по който почитателите възприемат клуба.

„ Вече много години доближаваме до последните етапи на шампионата, а това значи, че се представяме сносно. Все още не сме печелили и това е може би единственото съображение за рецензии. Ако успеем, нещата ще се трансформират “, разяснява белгиецът преди реванша от полуфиналите на Шампионската лига против Реал Мадрид в сряда вечер.

Отборът на Манчестър Сити завоюва първия дуел в Англия с 4:3, а втората среща ще се организира на следващия ден в испанската столица.

„ Всеки футболист желае да печели титли, по този начин е и при нас в тима. В тази конкуренция качеството е доста високо. Именно по тази причина е толкоз мъчно да бъде извоювана. Но в действителност, в случай че погледнем обратно, мисля, че се справихме сносно в последните години. Утре можем да създадем още една крачка “, сподели Де Бройне.

„ Ако играем даже леко под опциите си, Реал Мадрид може да завоюва мача, тъй като те също са измежду най-хубавите тимове в света. Имат страхотни качества. Но мисля, че ние ще се представим на равнището, което е належащо, с цел да победим и да се класираме за финала “, добави 30-годишният Кевин де Бройне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР