Един от лидерите на мъжкия ни национален отбор по волейбол

...
Един от лидерите на мъжкия ни национален отбор по волейбол
Коментари Харесай

Теодор Салпаров: Не успях да реализирам мечтата си за последна Олимпиада в Токио

Един от водачите на мъжкия ни народен тим по волейбол Теодор Салпаров бе специфичен посетител в предаването „ Събуди се” по NOVA , откакто през седмицата публично разгласи отдръпването си от представителния отбор със известие във Фейсбук.
 Националите по волейбол се прибират след олимпийска подготовка в Берлин @@@

„ Седмицата беше прочувствена освен за мен, само че и за цяла България. Всички, с които споделях са претърпели, както и ние на терена, тези хубави победи в по този начин значимия шампионат, който за мен беше финален. Не съумях да осъществявам фантазията си за последна Олимпиада в Токио, само че се веселя, че приключвам кариерата си в националния тим с високо вдигната глава. Да победиш сили като Франция, Сърбия бе огромна тръпка и страст и считам, че моментът да взема това решение е правилен”, разяснява Салпаров.

Той добави, че неговата половинка Ралица Паскалева му е помогнала да оформят поста във Фейсбук.

„ Това са негови страсти и думи, които той ми споделя, откогато сме дружно. Просто събрах информацията и я написах. Заслугата не е единствено моя, просто аз формулирах това, което мисли”, сподели Ралица.

Теодор добави, че евентуално в този момент ще има повече свободно време за обичаната си. Според него е пристигнало време за промяна в националния тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР