Един от лидерите на италианските антиваксъри - Луиджи Марили е

...
Един от лидерите на италианските антиваксъри - Луиджи Марили е
Коментари Харесай

Лидер на италиянските антиваксъри почина от COVID-19

Един от водачите на италианските антиваксъри - Луиджи Марили е умрял на 64-годишна възраст в болница в Перуджа. Причината за гибелта му е ковид. Известие за гибелта му първо разпространиха в обществените мрежи членове на " Да освободим Италия " - гражданското придвижване под управлението точно на Марили.

Вестник Corriere della Sera особено отбелязва, че първите известия не са посочвали повода за гибелта на ръководителя. Едва по-късно един от околните другари на антиваксъра, предприемачът Марино Рекиути е написал, още веднъж в обществените мрежи, че гибелта е в резултат на короновирус, показват международните организации, като си базират на следствие на италиански медии.

" Почина моя другар, който познавах 15 години, който работеше с мен и който можеше да бъде избавен, в случай че не беше следвал вашата идеология, а се беше вслушал в препоръките на фамилията и приятелите си. Неговата гибел тежи на вашата съвест ", е написал Рекиути, въпреки и коментарът му да е бил отстранен от админите в следствие.

Самото придвижване " Да освободим Италия " реагира остро и с апел медиите, които отразяват случилото се, да " престанат да мародерстват " над Марили. В изказването им има опасност и за юридически последици.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР