Един от кандидатите за промоция в efbet Лига Монтана се

...
Един от кандидатите за промоция в efbet Лига Монтана се
Коментари Харесай

Монтана победи с 2:0 Краснодар-3 в контрола

Един от претендентите за промоция в efbet Лига Монтана се наложи с 2:0 над Краснодар-3 в контролна среща от лагера в турския курорт Анталия.

Руският отбор играе в Зона Юг на 3-ото равнище на локалния футбол, където заема 14-о място след есенния дял. Преди мача обаче от Краснодар оповестиха, че ще разчитат на много момчета от набор 2002 и от юношите си до 17 години. При това състояние Монтана разумно имаше предимство през по-голямата част от мача. Много мощно се показаха юношите на Черно море (Варна) Николай Минков и Атанас Илиев.

Още в 9-ата минута Атанас Илиев откри за монтанчани след заучено осъществяване на фаул от ляво. Николай Минков проби от ляво и си завоюва свободния удар, подаде към точката за осъществяване на дузпа. Там Илиев изпревари защитник на съветския тим и през купа от играчи прати топката в мрежата.

В 55-ата минута Николай Цветков-Демона удвои с удар отвън границата на наказателното поле, откакто Атанас Илиев овладя центриране от ляво и му върна топката комфортно. До края на мача Монтана продължи да господства, само че трето попадение по този начин и не падна.
Втора лига 18 кръг, неделя 8 декември  Монтана 3:1краен резулат  Кариана (Ерден)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР