Един от играчите на Левски ще трябва да подобри формата

...
Един от играчите на Левски ще трябва да подобри формата
Коментари Харесай

Илиян Стефанов ще трябва да подобри формата си, за да не загуби доверие на Герена

Един от играчите на Левски ще би трябвало да усъвършенства формата си след паузата, в случай че не желае тотално да загуби доверието от страна на шефове и треньори. Става въпрос за Илиян Стефанов. В началото на сезона той бе разтресен от фамилна покруса и това се отрази на играта му. Лошото обаче е, че героят от финала за Купата на България с ЦСКА не може да върне формата, с която си извоюва трансфер на " Герена ", а по-късно и титулярно място в тима. При това сполучливо играеше и като централен нападател, и зад Бари, написа " Мач Телеграф ".
 Младок тормози
Младок тормози " сините "

Бачев е с контузия

В събота, когато се появи като запаса с дуела с Хебър, разочарова тотално. Стефанов насочи извънредно неакуратен удар, когато му сервираха топката в наказателното поле, а също така се запомни най-много, откакто бе отвеян от Андриан Краев при опит да играе с глава. " Сините " се пробват да извадят Стефанов от дупката, в която се намира. Но въпреки това са безапелационни в едно - никой не може да стои на " Герена " единствено по заслуга. Всеки ще би трябвало да потвърждава мястото си в тима.

От началото на сезона Стефанов има четири мача в елита и един гол. Той пристигна при погрома над Локомотив София с 6:0. Иначе се твърдеше, че за него има оферта от Макаби Нетаня. Израелците обаче оповестиха, че той не е попадал в полезрението им. А на " Герена " бяха безапелационни, че не са получавали даже и питане за него
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР