Един от героите за триумфа на Левски в турнира за

...
Един от героите за триумфа на Левски в турнира за
Коментари Харесай

Марио Боянов пред Sportal.bg: Трябва да подходим здраво срещу Ямбол

Един от героите за триумфа на Левски в шампионата за Купата на България - Марио Боянов, даде своя коментар пред Sportal.bg по отношение на успеха над Академик Пловдив преди два дни и утрешното домакинство на Ямбол в среща от предпоследния 32-ри кръг на НБЛ.

“Смятам, че успеха над Академик ни даде самочувствие за плейофите. Макар че не започнахме мача по най-хубавия метод, не успяхме да заздравим отбраната и нещата се получиха. Срещу Ямбол би трябвало да подходим с доста здрава борба първоначално и да влезем в мача добре. Това ще бъде ключът към триумфа ", показа 18-годишният гард.

Както е известно, Боянов се трансформира в прикрит коз за “сините ” на финала за Купата, когато оказа помощ на тима си да вдигне трофея с 11 точки при 3/4 пукотевица от тройката. Сега най-вероятно Левски още веднъж ще се изправи против “армейците ” още на четвъртфиналите на НБЛ.

“Срещу ЦСКА най-много чакам залата да бъде цялостна и да става здрава борба ”, добави сбито Боянов по отношение на възможна серия с “червените ”.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР