Един от героите в репортажите на репортера на „Господари на

...
Един от героите в репортажите на репортера на „Господари на
Коментари Харесай

Има задържан за палежа на колата на репортера на "Господари на ефира"

Един от героите в репортажите на репортера на „ Господари на ефира " Зорница Акманова е арестуван за палежа на нейния автомобил в Карлово.

Името му е Пламен Димитров, като той е арестуван за 24 часа, заяви на изключителна конференция представителя на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Както към този момент е известно палежът е осъществен на 4-ти против 5 октомври през нощта. Само няколко часа по-рано, в резултат на показаното в „ Господари на ефира " следствие на Акманова, е затворен автосервиза на Димитров, прочут и като Пламен Майстора.

„ Към този миг Пламен Димитров не е притеглен като обвинен, защото няма задоволително доказателства за ангажиране на неговата наказателна отговорност ", сподели Арнаудова, представена от БГНЕС и добави, че той не е признал към този миг. Задържан е в Районното ръководство в Карлово тази заран.

Мярката, наложена от полицията, изтича на 6 октомври. Тепърва следва събирането на доказателства по случая.

" Очакваме Окръжната прокуратура в Пловдив доста бързо да направи обследването и да даде информация ", добави още Арнаудова.

Работното обвиняване, поради което е почнало следствието е за отнемане на моторно транспортно средство.

Жената, с която живее на фамилни начала и е работила като административен секретар на Районната прокуратура в Карлово, е подала своята оставка и ще бъде освободена от служба.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР