Един от футболистите на столичния Левски от близкото минало, останал

...
Един от футболистите на столичния Левски от близкото минало, останал
Коментари Харесай

Пажо: Главният в Левски ми забрани да се върна, спасих Антон Генов от линч

Един от футболистите на столичния " Левски " от близкото минало, останал вечно в сърцата на " сините " почитатели, Предраг Пажин, приказва за " Неформално с Георги Петков ".

Той разкри повода да си тръгне от клуба, в посока Коджаелиспор, като не скри разочарованието си:

" Исках да остана на " Герена ". Много. Щях да дам всичко от себе си. Поне още 5 години. Но ми беше казано, че не мога повече да се връщам в тима. Кой ми го сподели? Главният. Който беше тогава. Който е и в този момент... Вие се сещайте.

Защо? Ами може би е имало някаква финансова полза от това. Знам, че самият аз бях доста " обратно " от цялата тази обстановка, която се получи.
 Предраг Пажин: На Левски му би трябвало Мъри Стоилов, Топчо и Саво не бяха подготвени
Предраг Пажин: На Левски му би трябвало Мъри Стоилов, Топчо и Саво не бяха подготвени

" На Левски му би трябвало потвърдено име "

Как по този начин, съгласно вас, трима футболисти по едно и също време бяхме пратени в един и същи непознат клуб? Хайде един, двама... Но в един и същи клуб? Явно е ставало дума за финансова полза. А самата обстановка беше изненадваща, най-малкото, за нас. Казаха ни по пътя към Турция за кой клуб става дума... Но освен това... ", загатна Пажо, който влезе в елементи във въпросната обстановка, поставила завършек на престоя му на " Герена ".

" Казаха ми от Левски, че Люпко не ме желал. Нямало да пристигна в тима, в случай че съм още там... Глупости са това, несъмнено. После ме взе в Китай. И всеки ден бяхме дружно с него. Истинска легенда. Футболен талант е той, споделям го с ръка на сърцето ", довери някогашният национал.

И още в диалога ни с Предраг Пажин:

" Батков ме търсеше, когато Муслин беше отпред на Левски. Говорихме. Искаше да си стиснем ръцете. Но аз към този момент бях подписал с Шахтьор "

" Генов го спасих от линч, след мача с Черно море. Мездра беше блокирана за него и нищо положително не го чакаше. Наложи се да го избавям. Дали ми е благодарил? Ами... "

" Да се върна в Левски? Само и само, в случай че мога да споделям кое по какъв начин да се случва, в случай че съм треньор. Иначе единствено да поставям някаква заплата в джоба и да мълча - няма по какъв начин да стане ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР