Един от добрите проблясъци в иначе тежкия сезон за Барселона

...
Един от добрите проблясъци в иначе тежкия сезон за Барселона
Коментари Харесай

От Лас Палмас звънели на Реал, за да предлагат Педри, но той се озовал в Барса

Един от положителните проблясъци в другояче тежкия сезон за Барселона несъмнено е представянето на Педри. Атакуващият халф записа цели 21 мача, два гола и две асистенции в Ла Лига от началото на сезона, само че този сюжети можеше и да е друг, оповестява на днешните си страници El Pais.

Той мина при каталунците през 2019-а от Лас Палмас против пет милиона евро, а сега е определян като един от блестящите млади гении произвеждане на испанската школа.

Преди прехвърлянето си блаугранас той е можел да се озове в Реал Мадрид, защото наставникът на Лас Палмас е провел телефонни диалози с шефове на мадридчани, сред които и Емилио Бутрагеньо, с цел да ги убеждава да трансформират мнението си и да влязат в самобитна война за подписа на младия гений.

От лос бланкос обаче не са показали задоволително възторг и Педри е минал гладко в Барселона, нещо, за което може би сега съжаляват предвид на представянето му. Именно той и по-младият с месец артикул на Ла Масия Ансу Фати дават максимален оптимизъм във почитателите и управлението за нови светли дни на “Камп Ноу”.
Ла Лига 22 кръг, неделя 7 февруари  Реал Бетис 2:3краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР