Един от дългоочакваните моменти за всички малки и малко по-големи

...
Един от дългоочакваните моменти за всички малки и малко по-големи
Коментари Харесай

Светлините на коледната елха в Габрово ще грейнат на 6 декември

Един от дълго чаканите моменти за всички дребни и малко по-големи деца е украсата на елхата, светлините, играчките и цялата коледна блъсканица в празничния месец декември. И тази година точно на Никулден в Габрово ще бъдат запалени светлините на огромното коледно дърво пред общината.

Бъдете тамна 6 декември в 17:30 часа, с цел да видите какво са подготвили основните герои в специфичната празнична гала - учениците от ОУ „ Ран Босилек “. За коледния дух ще се погрижи Оркестър Габрово, а за още повече въодушевление не забравяйте да вземете по един наложителен детайл за сезона - коледна шапка. И нали помните поверието за Никулден, колкото повече са люспите на шарана, толкоз повече ще са монетите в портфейла, по тази причина избрахме този ден и колкото повече са хората на площада, толкоз по - празнично да бъде.

Няколко дни по-късно ще открием и детското коледно градче, което този път ще украси централната градска част и ще бъде в парковото пространство пред Глинените гърнета. Обещахме да има нови неща и прибавяме не какво да е, а нещо доста особено за този празник – макет, изобразяващ сцената на Рождество.

На 11 декември от 17:30 ч. чакаме всички в коледното градче, където актьорите от Държавен куклен спектакъл Габрово още веднъж ще ни изненадат с нещо забавно, занимателно и празнично. Ще забележим и учениците от ОУ „ Иван Вазов “ и ще се веселим с музиката на Оркестър Габрово.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР