Един от членовете на „Изправи се.бг“ Светослав Трайков, който беше

...
Един от членовете на „Изправи се.бг“ Светослав Трайков, който беше
Коментари Харесай

Цъфна брутален фейк за Борисов в сръбска кръчма, с кого е там и какво поливат?! СНИМКА

Един от членовете на „ Изправи се.бг “ Светослав Трайков, който беше арестуван дружно с някогашния народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Минчо Спасов и някогашния член на КЕВР Еленко Божков за прекъсването на метрото в София, пусна откровена имитация за премиера.

Изгоненият от ГЕРБ твърди в публикция, че Борисов е в покрайнините на сръбския град Ниш „ на ракийка и салатка на фона на желаната му оставка “.


Facebook Светослав Трайков

Снимката обаче се оказа от... 2018 година. И освен това - от Шладминг - един от известните австрийски ски курорти.
На същата маса и със същите хора - канцлерът Себастиан Курц и ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск в непринудена конюнктура – министър-председателят чества приемането на Австрия на председателството на Европейски Съюз, написа.


Борисов, Туск и Курц в Шладминг

Въпреки искрено обикновения фалшив, „ на въдицата “ бързо се закачиха всевъзможни протестъри.

„ Новината “ беше препечатана и от уеб страницата narod.bg – една от новите страници за подправени вести в мрежата. Там информацията е доразвита с откровената нелепост, че това се съобщавало в сръбския https://www.blic.rs, само че била свалена под напън от Борисов.

„ За Бойко се знае, че е доста нерешителен. Щом някоя от неговите „ явочни квартири” бъде осветена от медиите, Борисов повече не стъпва там, изясни читателят на Narod.bg. Затова е хубаво да разкриваме всичките му секрети местенца, по този начин скоро няма да има къде да се свре, радва се нашият четец “, лее измислици приписваният на Цветан Цветан уебсайт.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР