Един обикновен европеец още дълго ще усеща разрушителни последици от

...
Един обикновен европеец още дълго ще усеща разрушителни последици от
Коментари Харесай

Митрофанова: Идва енергийна катастрофа, след която ще споменават днешната ценова криза като празник

" Един елементарен европеец още дълго ще усеща разрушителни последствия от тази нелепост. Ще му стане все по-трудно да пазари, да зарежда колата и да заплати по сметките ", предизвестява тя...

" Русия доставяше и продължава да доставя енергийни запаси съгласно контрактите в цялостен размер. С оглед на безотговорната финансова политика на страните, покупко-продажбите с съветското " синьо гориво " в този момент ще се правят в рубли. Новият ред на разплащанията се отнася до страните, влизащи в листата на неприятелските за Русия страни, в това число до България ", акцентира още Митрофанова.

Посланичката отделя и особено внимание върху следващото изпъждане на съветски дипломати от българското държавно управление.

" Броят на сътрудниците ни, оповестени за „ личност нон грата ", неприятно изумява с мащаба си. Тази следващата нападателна стъпка я преглеждаме не другояче като ясно обозначеното желание на публична София да се сведе до най-малко целият набор на руско-българските връзки. Този неприятелски демарш в скоро време ще получи съответна оценка и съответна за новия дух на двустранните връзки реакция ", показва още тя.

" Спецоперацията се организира с триумф, в строго сходство с авансово одобрените проекти. Нелесно върви освобождението на Мариупол. Националистическият батальон " Азов ", който се разположи тук, не дава опция на искащи да изоставен града по филантропични коридори, разстрелва тези, които се пробват да се измъкнат независимо. Главорезите в действителност се скриват зад хората като зад " жив щит ", гласят още думите на Елеонора Митрофанова.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР