Един ден, ядосана от факта, че съм постоянно уморена, се

...
Един ден, ядосана от факта, че съм постоянно уморена, се
Коментари Харесай

Един месец пих вода по този начин и ефектът е налице. Трябва да се пие много вода, но по схема

Един ден, ядосана от обстоятелството, че съм непрекъснато изтощена, се запитах, каква е тази загадка на дамите от Япония, че всички те имат порцеланова кожа и красива фигура. Проучих малко и разбрах – щом се разсънят, те пият чаша вода на празен корем “, написа журналистката на портала brightside.me. Нейният позитивен опит:
Реших да опитвам най-малко един месец. Експериментът течеше много ужасно, тъй като в действителност не изисква самичък по себе си нищо изключително.
А измененията забелязах съвсем незабавно и това са някои от най-важните:
Чувствах се чиста и здрава. Няколко дни откакто започнах с опита, се усещах доста по-здрава и усетих, че доста бързо изхвърлям токсините от тялото. Метаболизмът ми се усъвършенства.

Както взех решение по едно и също време да стартира и с друг хранителен режим, забелязах, че чаша вода празен корем оказва помощ в това, тъй като въобще нямах офанзиви на апетит. И освен, че не бях гладна, само че и имах доста повече сила.
ОТСЛАБНАХ, БЯХ ПО-МАЛКО ГЛАДНА, А КАКТО ВЕЧЕ КАЗАХ, ИМАХ ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ, ДОРИ И ЗАПОЧНАХ ДА ТРЕНИРАМ, ТАКА ЧЕ РЕЗУЛТАТИТЕ СКОРО БЯХА И ПОВЕЧЕ ОТ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИ. ЗАБРАВИХ ЗА КИСЕЛИНИТЕ.
Това е мой проблем, с който се сблъсквах с години. След всяко хранене имах ужасни киселини. Но от момента, когато започнах с практиката за пиянство на чаша вода на празен корем и този проблем изчезна! Кожата ми блестеше.

Да не се лъжем, изглеждах доста по-стара, в сравнение с пишеше в моята персонална карта. А в този момент всички фини линии и бръчки изчезнаха, а кожата ми просто стартира да свети.
И косата ми се възвърне. Косата ми беше толкоз чуплива и суха, че трябваше да я подстригвам от време на време и два пъти месечно. Сега е лъскава и буйна, а от цъфналите върхове няма и диря! Нямам уринарни инфекции. Водата ми реши този проблем по-добре от всеки антибиотик. Отдавна не знам какво е това настинки и заболявания. Имунната ми система доста се ускори, като даже не си спомня по кое време за финален път съм кихала, а за настинките въобще да не приказвам.

Какви са разпоредбите? Веднага след пробуждане изпийте четири чаши вода. Ако това количество ви се коства доста, започнете с една и последователно увеличавайте количеството. След това не се яде нищо през идващите 45 минути. Два часа след закуска, обяд и вечеря, нищо не яжте и не пийте.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР