Един ден ще станеш човека, който ще помогне на някого

...
Един ден ще станеш човека, който ще помогне на някого
Коментари Харесай

Не губи надежда – някой ден ще станеш смисъла на нечий живот

 жена-седи-на-брега-на-морето

Един ден ще станеш индивида, който ще помогне на някого още веднъж да повярва в себе си и този свят. Ще станеш неговият избавител, неговата вяра, светлината в края на тъмния тунел, неговият бранител, ментор, неговото благополучие, най-прекрасното нещо, което в миналото е изпитвал в живота.

Ще станеш лепилото, което ще съедини всички парчета, слънчевата светлина за неговите дъждовни дни, приливът на неговите диви и гневни талази, летният дъжд за градината на душата му.

Един ден ще станеш този човек, който някой търси. Ще станеш самото съвършенство за него. Ще бъдеш неговият свят и той ще направи всичко, с цел да се чувстваш в сигурност.

Един ден ще схванеш какво е да бъдеш човек, който вижда звездното небе в твоите очи. С този, който дълго е търсил втората си половина, само че въобще не е съумял да я откри. Докато не си се появила ти и не си му върнала вярата.

Един ден с помощта на теб някой ще спре да се опасява да обича. Именно с помощта на теб този човек ще спре да бяга от любовта, а ще се гмурне в нея през глава без да се бои да не разбие сърцето си.

Ще станеш тази, която ще разтопи леда към замръзналото му сърце и ще сгрее душата му. Ще станеш тази, която ще му заяви, че към този момент всичко е наред.

Някой ден ще станеш тази, с която той ще се усеща, най-сетне, в кожата си. Тази, която ще бъде изключение от разпоредбите. Ти ще му позволиш да огледа на този свят с други очи. Ще му окажеш помощ да напусне своето извънредно и уродливо леговище и още веднъж да се влюби. Но този път… същински.

Някой ден ще срещнеш индивида, който ще те гледа като че ли си магия. Човек, който ще вижда единствено теб. Човек, чието сърце ще бие в синхрон с твоето. Човек, който даже няма да може да повярва какъв брой му е провървял с теб.

И тъкмо в този миг ще схванеш за какво всеки различен е бил несъответствуващ за теб, за какво всеки различен си е тръгвал, вместо да остане до теб. И ще осъзнаеш връзката сред тези елементи от предишното и щастието, което изпитваш в този момент.

Ще схванеш, че нищо не се случва инцидентно, че всяко твое страдалчество, всяка борба, всяка безсънна нощ, всяка сълза са били претърпени поради бъдещото благополучие. Ако не беше предишният ти опит, може би в никакъв случай нямаше да срещнеш индивида, който ти е станал толкоз безценен.

Така че не тъгувай.

Някой ден ще бъдеш най-хубавото нещо, което се е случвало на някого.

Един ден ще схванеш, че всичко не е било на вятъра.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР