Един човек все e в неизвестност под развалините след ,

...
Един човек все e в неизвестност под развалините след ,
Коментари Харесай

Един човек остава в неизвестност след взрива в Париж

Един човек все e в неопределеност под руините след, оповестява " Ройтерс ".

Прокуратурата във френската столица показва, че е прекомерно рано да се откри повода за гърмежа, който унищожи фасадата на постройката, в която се обитава учебното заведение за дизайн на Американската академия в Париж, известно измежду задграничните студенти.

При детонацията бяха ранени минимум 37 души, четирима от които са в болница с заплаха за живота.

Полицията е отхвърли по-ранното изказване на локален градски чиновник, че издирването е завършило и всички хора са открити.
 Пожар след газова детонация в центъра на Париж, 29 души са ранени Обновена
Пожар след газова детонация в центъра на Париж, 29 души са ранени

Инцидентът е станал в Латинския квартал

Експлозията провокира безпорядък и опустошения на историческата улица " Сен Жак ", която минава от катедралата Нотр Дам до университета Сорбона.

Флоранс Берту, кмет на Латинския квартал, където стана случая, съобщи, че 12-те възпитаници, които е трябвало да бъдат в класните стаи на учебното заведение по дизайн по време на гърмежа, за благополучие са били на посещаване на галерия с учителя си.

" В противоположен случай броят на жертвите можеше да бъде безусловно отблъскващ ", уточни той и добави, че три деца, които са минавали наоколо до постройката по това време, са измежду ранените, само че животът им не е в заплаха.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР