Един човек е убит и трима са ранени в резултат

...
Един човек е убит и трима са ранени в резултат
Коментари Харесай

Стрелба в московска фабрика

Един човек е погубен и трима са ранени вследствие на пукотевица във фабрика "Маншевик " на улица "Иловайская " в Москва, оповестява ТАСС.

"Един човек е жертва на пукотевица, други три бяха ранени ", разяснява източник от полицията. Според предварителните данни стрелбата във фабриката е стартирана от някогашния притежател.

Правоохранителните органи оповестяват, че територията на захарната фабрика е отцепена след пукотевица и съгласно друга предварителна информация може да има заложници. "Територията на постройката на улица " Иловайская "е затворена, а в постройката може да има заложници ", добавя източникът.

Подразделения на СОБР (Специален отряд за бързо реагиране) и ОМОН (мобилен отряд с изключително предназначение) са изпратени на мястото. Ръководителят на полицията в Москва Олег Баранов също е дошъл на мястото.

"Ръководството на Столичната полиция дойде на мястото на взетите заложници ", добява още източникът на силите за рискови обстановки.

Полицейски чиновници не могат да влязат на територията на завода и да открият връзка със стрелящия някогашен притежател. Няма никакви претенции от него.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР