Еди Хау заяви, че има голям шанс Сандро Тонали да

...
Еди Хау заяви, че има голям шанс Сандро Тонали да
Коментари Харесай

Тонали ще играе срещу Уулвърхемптън

Еди Хау съобщи, че има " огромен късмет " Сандро Тонали да играе за Нюкасъл против Уулвс в събота. Италианският полузащитник е лишен от правото да упражнява всякаква футболна активност в продължение на 10 месеца, откакто бе приет за отговорен за нарушение на разпоредбите за хазарт от Италианската футболна федерация.

Въпреки това ФИФА към момента не е подпечатала публично отстраняването, което съгласно Хау оставя Нюкасъл и Тонали " в неопределеност ".

" Трудно е, тъй като към момента нямаме публично удостоверение като футболен клуб, тъй че чухме новината, спекулациите и прочетохме изказването, само че нямаме нищо от италианските управляващи, тъй че сега сме в положение на несигурност и чакаме формалното удостоверение ", показа наставникът на " свраките ".

Отборът би трябвало да замине за мача в събота след тренировката в петък, като при настоящето състояние се чака Тонали да бъде част от групата.

Запитан дали 23-годишният футболист може да играе на " Молиню ", Хау отговори: " Мисля, че още веднъж има огромен късмет той да бъде разполагаем за нас. Все още считам, че има няколко неща, които би трябвало да се случат, преди да бъде наложена възбраната, тъй че дано да забележим ", добави Хау.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР