Еден Азар иска да остане в Реал Мадрид и през

...
Еден Азар иска да остане в Реал Мадрид и през
Коментари Харесай

Еден Азар: С Карло Анчелоти не си говорим

Еден Азар " желае да остане в Реал Мадрид и през идващия сезон " и " трансфер за него през лятото не стои на дневен ред ". Това съобщи белгийският нападател в изявление за телевизия RTBF.

" Бих желал да остана тук. Винаги съм мечтал за този клуб. Чакам единствено едно нещо - да бъда на терена, с цел да потвърдя, че мога още да играя футбол, макар че хората се съмняват, което е обикновено ", съобщи някогашният състезател на Лил и Челси.

32-годишният Азар дойде в Реал Мадрид през юни 2019 година против 115 милиона евро, само че в никакъв случай не съумя да се наложи в тима, ненапълно и поради травми. Въпреки че е здрав, той не е играл за отбора в Ла Лига он 9 септември до момента.

" Има единствено едно нещо, което може да ме изкара от спиралата, в която съм и това е да играя. След месеци без мач знам, че няма да вкарам пет гола на първата си среща. Имам потребност от време. Но в Реал няма време ", сподели белгиецът.

Азар, който постави завършек на кариерата си в националния тим след Световното състезание в Катар, призна, че " се съмнява, че Карло Анчелоти му има доверие ".

" С треньора не си приказваме, само че се почитаме. Виждам на тренировките, че мога да оказа помощ с нещо. Чувствам се добре физически. Но има и други играчи, които са в добра форма ", счита той.

" Не желая да играя 90 минути, а единствено да се усещам потребен. Миналия сезон обстановката ми беше сложна. Сега не е тъкмо по този начин ", призна той.

" Някои съотборници ми споделят да си потегли, с цел да играя, тъй като виждат моите качества. Но това не е вид за мен. Оставам уверен, че мога да оказа помощ с нещо на Реал ", приключи Еден Азар.

Автор: Христо Бонински/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР