Ед Шийрън показва уязвимата си страна в документален сериал за

...
Ед Шийрън показва уязвимата си страна в документален сериал за
Коментари Харесай

Със сълзи пред камерите: Ед Шийрън споделя за най-тежкия период в живота си

Ед Шийрън демонстрира уязвимата си страна в документален сериал за Disney+ , а в изявление за Rolling Stone научаваме още за най-трудния интервал от живота му.

Поредицата “Ed Sheeran: The Sum of It All ” се състои от четири епизода, първият от които излиза в стрийминг платформата на 3 май. Всеки от тях ще изследва четири разнообразни тематики: обич, загуба, фокус и баланс, описват от.

Първият филмов откъс за документалния сериал повдига завесата на върхове и падения, с които музикантът се е сблъсквал през годините. Безспорно най-тежкия интервал за него идва през 2022 година, когато схваща, че бременната му брачна половинка има израстък , а малко по-късно ненадейно умира мъжът, който го открива за огромната сцена, негов някогашен съквартирант и най-хубав другар Джамал Едуардс .

Шийрън разкри здравословния проблем на брачната половинка си Чери Сийборн, когато през февруари разгласи своя нов албум, и показа, че тези две събития са се отразили на музиката му. Припомнете си тук ► 

„ Здравето на Чери беше доста неприятно и ненадейно най-хубавият ми другар Джамал умря “ , споделя изпълнителят в филмовия откъс за “Ed Sheeran: The Sum of It All ”. „ Вие казахте, че би трябвало да създадем документален филм и отговорих: „ Да, ще бъда аз в студиото и до момента в който свирим на концерт. “ Но не това има в документалния филм “, признава Шийрън преди да бъдат показани фрагменти, на които плаче .



„ Загубата просто завладя живота ми. Всеки път, когато се случи нещо неприятно, всекидневно пиша ария за това. “

Когато двойката схваща, че туморът не може да бъде премахнат преди Чери да роди, се постанова да обмислят дали да не посрещнат щерка си преди термина.
                         

От априлския брой на Rolling Stone, на чиято корица е музикантът, научаваме, че впоследствие Сийборн изкарва бременността до дъно и претърпява „ сполучлива интервенция “ . Но не и преди през май 2022 година да роди втората им щерка Джупитър – по това време двойката към този момент има момиче на име Лира, а часове по-късно Шийрън излиза на сцената на лондонския стадион Уембли.

„ Няма какво да направиш по въпроса. Чувстваш се толкоз безпомощен “, споделя британезът.

Междувременно той е замесен в дело за плагиатство поради песента си “Shape Of You ”, а всички тези събития го карат да изпадне в меланхолия към март 2022 година „ Чувствах се като че ли не желаех да пребивавам повече “ , признава изпълнителят в изявление пред Rolling Stone.

„ И преди през живота си съм изпитвал това… Под вълните си и се давиш. Просто си вътре. И не можеш да излезеш от там “, искрено споделя той, признавайки, че се срами от тези усеща. Шийрън отбелязва, че възприятията са му се сторили „ егоистични “ - „ изключително като татко “.

Скоро обаче брачната половинка му го предизвиква да посещава терапия. „ Там, откъдето съм, никой не приказва за възприятията си “ , споделя английският реализатор. 
 Ед Шийрън и повече от 10 години под светлините на прожекторите  Ед Шийрън и повече от 10 години под светлините на прожекторите  Ед Шийрън и повече от 10 години под светлините на прожекторите  Ед Шийрън и повече от 10 години под светлините на прожекторите
Той изяснява още: „ Хората в Англия считат, че е нещо необичайно да си намерят терапевт... Мисля, че е доста потребно да можеш да приказваш с някого просто за отдушник и да не се чувстваш отговорен за това . Очевидно е, че имам много фаворизиран живот. Затова приятелите ми постоянно биха си помислилиа: „ О, не е толкоз зле. “

Макар процесът да лишава доста време, намирането на помощ е подобрило метода, по който Шийрън се оправя с психологичното си здраве. „ Помощта не е бутон, който се натиска, с цел да бъдеш автоматизирано наред “, изяснява той. „ Това е нещо, което постоянно ще бъде там и просто би трябвало да се ръководи. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР