Ечемикът е гнойно образувание на нежно и уязвимо място -

...
Ечемикът е гнойно образувание на нежно и уязвимо място -
Коментари Харесай

Използвайте тези бабини лекове срещу упорития ечемик на окото

Ечемикът е гнойно образувание на нежно и уязвимо място - окото. Обикновено се появява ненадейно : през вчерашния ден го е нямало, а на сутринта се разсънваме с дразнещо инфектиране.

Причината за излизането на ечемик е попадането на микроорганизми във фоликулите на миглите или потните жлези и постоянно се крие основно в имунната ни система.

Не се тормозете за това дали можете да го предадете на колегата си или на други хора, с които поддържате връзка. Ечемикът е доста едва инфектиран . Самата му локация изключва инцидентно допиране и предаване на инфекцията по контактен път.

Важно е само да не си търкате очите, даже да ви сърби , да не го пипате с мръсни ръце, да не носите контактни лещи и да не слагате козметика върху окото , на което той се е появил.

За благополучие, ечемикът може да бъде преодолян със средства, които се намират във всеки дом. Вижте 5 бабини лека против ечемик на окото в гларията ни:
 5 бабини лека против ечемик на окото  5 бабини лека против ечемик на окото  5 бабини лека против ечемик на окото  5 бабини лека против ечемик на окото
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР