е все по-близо до титлата в чешкото първенство. След като

...
е все по-близо до титлата в чешкото първенство. След като
Коментари Харесай

Минчев и Спарта не оказаха съпротива в Пилзен, Виктория докосва титлата

е все по-близо до купата в чешкото състезание. След като в предходния кръг направи тъждество на терена на първенеца, през днешния ден отборът на Михал Билек разгроми с 3:0 другия столичен гранд -, и продължава да е отпред в класирането. влезе като запаса за в 60-ата минута на мястото на.

Гостите знаеха, че имат единствено теоретични шансове да изместят от втората позиция и излязоха без особена мотивация на " Доосан Арена ". Виткроя откри още в 4-ата минута с гол на Жан-Давид Богуел, а в 21-ата към този момент водеха с 2:0 след попадение на. Малко по-късно от домакините получи пряк червен картон, само че това не се оказа съдбовно. Нещо повече: в 34-ата минута заби трети гол за и на процедура реши мача. Малко след началото на второто полувреме Ладислав Крейчи II от Спарта съще беше изпъден.

В другия мач от Шампионската група в плейофите Славия (Прага) разгроми с 3:0 Словачко и резервира живи възможностите си да догони Виктория. Преди почивката домакините поведоха с гол на Сърджан Плавшич, а през второто полувреме точни за Славия бяха Ибрахим Траоре (75`) и Ондрей Лингър (84`).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР