E-винетка трябва да е активна до 5 минути след купуването

...
E-винетка трябва да е активна до 5 минути след купуването
Коментари Харесай

E-винетка трябва да е активна до 5 минути след купуването й

E-винетка би трябвало да е дейна до 5 минути след пазаруването й, оповестиха от Агенция "Пътна инфраструктура ", която прави това конкретизиране във връзка установен случай на купена винетка от пункт на партньорската мрежа на народен снабдител на услуги, в която е било посочено, че ще бъде дейна до 30 минути.

По случая е осъществена незабавна инспекция и на пункта на "Изипей ", в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата ", сътрудник на националния снабдител на услуги - "Интелигентни Трафик Системи " АД, е обещано техническо наставление, изискващо купуваните от съответния пункт е-винетки да бъдат дейни до 5 минути.

През идващите три месеца пунктът ще бъде под непрекъснат мониторинг и в случай че техническото наставление не бъде изпълнено и се установяват нови случаи, възпрепятстващи пътуването на водачите, е допустимо да бъде наложена най-тежката глоба - преустановяване на партньорския контракт сред "Изипей " и националния снабдител на услуги.

Шофьорът, алармирал за случая няма да бъде глобен, защото е правилен ползвател на републиканската пътна мрежа, показват от организацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР