е установил като свой голям приоритет привличането на централен нападател

...
е установил като свой голям приоритет привличането на централен нападател
Коментари Харесай

Арсенал привлича нов нападател още през зимата?

е открил като собствен огромен приоритет привличането на централен нападател през зимния трансферен прозорец. Бъдещето на стрелците при " артилеристите " не е несъмнено.
Договорът на Александър Лаказет изтича през лятото, а интерес има и към Еди Нкетия и Фоларин Балогун, защото двамата не играят огромен брой минути за лондончани.
Пиер-Емерик Обамеянг е в спор с Микел Артета и е отвън тима в последните три дуела, а също по този начин към този момент не е и капитан на тима.
Предишните информации бяха, че " артилеристите " ще вземат нов нападател през лятото, само че дисциплинарното наказване на Обамеянг може да промени проектите на Арсенал.
Нападателят на Интер Милано Лаутаро Мартинес е на върха в тази листа, до момента в който Арсенал се оглежда и в суперзвездата на Фиорентина Душан Влахович. В предходните месеци и нападателят на Евертън Доминик Калвърт-Люин беше спряган за трансфер на " Емиратс ", само че по всичко проличава, че той няма да продължи кариерата си в Северен Лондон заради честите травми, които получава с екипа на " карамелите ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР