е успеем да съберем кворум, имаме необходимата организация. Това заяви

...
е успеем да съберем кворум, имаме необходимата организация. Това заяви
Коментари Харесай

Тома Биков: При оставка България ще затъне в икономическа и политическа криза

е успеем да съберем кворум, имаме нужната организация. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков в ефира на

Той напомни, че ръководещата партия е работила и в "по-тежък режим ", когато Българска социалистическа партия са излезли от Народното събрание за няколко месеца.

Тома Биков акцентира още, че въпросът за оставката не е въпрос, който е затруднявал ръководещите през годините.

"Борисов два пъти към този момент подава оставка. Позицията ни, че сега няма да подадем оставка, не е подбудена от това, че толкоз доста желаеме да сме в ръководството още шест месеца. При оставка и отиване на предварителни избори казусът е, че машинното гласоподаване отпада, Народното събрание се разпуска. Нито един стопански и обществен закон не могат да бъдат признати в границите на служебно държавно управление. Това значи никакви ограничения във връзка с икономическата рецесия. Не може да има актуализация на бюджета, с цел да се приложат тия ограничения, нито да бъде признат за идната година ", изясни Биков.

При сходен сюжет, съгласно него, България ще затъне в икономическа, а най-вероятно и в политическа рецесия, защото няма гаранция, че ще бъде формирано ново държавно управление.

Биков акцентира, че ръководещите пробват да приготвят страната за идната година и да се погрижат за потърпевшите от рецесията.

"Смятам, че няма да работим под блокада. Разбирам настояванията на протестиращите и ги почитам. Но считам, че занапред българското общество ще има нов дневен ред и нови сюжети както в политиката, по този начин и в стопанската система ", съобщи депутатът от ГЕРБ.

Той изрази вяра, че българското общество ще откри точки на единодушие и ще бъде единно.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР