E.T. и Елиът от култовия филм на Стивън Спилбърг „Извънземното“

...
E.T. и Елиът от култовия филм на Стивън Спилбърг „Извънземното“
Коментари Харесай

Е.T. и Елиът от култовия филм на Спилбърг отново заедно за Коледа

E.T. и Елиът от паметния филм на Стивън Спилбърг „ Извънземното “ се събраха още веднъж дружно 37 години след края на лентата. Кратката им среща е част от нова коледна реклама.

Филмът на Стивън Спилбърг „ Извънземното “ е от 1982 година и споделя историята на едно малко момче, което се среща с клиент от далечна вселена. Лентата е с паметен статус както за феновете, по този начин и за Холивуд, защото това е един от първите научно-фантастични филми с сходна история.

На края на кино лентата E.T. се качва на галактическия си транспортен съд и отпътува назад за дома си – сцена, която всички фенове признават за една от най-тъжните и благи в киното.

Коледната реклама на „ Ексфинити “ цели да разсъни тъкмо тази носталгия.

Видеоклипът стартира с две деца, които играят със снега пред дома си. Лампите стартират да мигат и зад един снежен човек те намират E.T.

Снимка: Screenshot / Xfinity & E.T.

Бащата на двете деца е артистът Хенри Томас, изиграл Елиът преди 37 години в истинския филм на Спилбърг. Вече порасналият воин споделя на извънземното всичко, което се е случило на Земята до момента в който го е нямало, среща го и със фамилията си.

Извънземното и фамилията на Елиът честват дружно Коледа, само че на фена излиза наяве, че посетителят от далечна вселена копнее за личното си семейство на този ден.

Снимка: Screenshot / Xfinity & E.T.

Клипът е изпълнен с препратки към истинския филм на Спилбърг. Синът на Елиът е облечен по доста сходен метод на истинските костюми, участва и класическият кадър с летящи колела на фона на Луната.

Снимка: Screenshot / Xfinity & E.T.

Видеоклипът приключва с миг заслужен за доста сълзи – Елиът и фамилията му изпращат E.T.

Слоганът на акцията е „ Свържете се един с различен за празниците “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР