Е, нашите уважения, но на това ако не му се

...
Е, нашите уважения, но на това ако не му се
Коментари Харесай

Евтина, та дрънка: Най-малко трима от "Игри на волята" са обладавали Денислава Велкова в храстите!

Е, нашите " почетения ", само че на това в случай че не му се споделя евтина и лека жена, здраве... Източници от кухнята на " Игри на волята " гръмнаха адска бомба с разкритията, че риалити форматът се е трансформирал тази година в гнусна вакханалия и никой не може да я спре.

Главната героиня в това крушение е някогашната на Кристиан Кирилов - Денислава Велкова, която влезе с родителката си в предаването, само че това не й пречи да овършее що мъж види там. Цели трима (минимум трима) са играчите, които са я минали и са я обладавали седмици наред зад кадър в шоуто.

Първи я оправил Мастагарков, на който Денито се отдала непосредствено в храстите. Всички знаели чудесно какво се прави в дребните часове, до момента в който останалите спят, а камерите, несъмнено, са изключени.

След като се овършали с Мастагарков и на него му писнало, Мартин Николов - Елвиса решил да забърше Денислава и да се облекчи с нея. Правил го в течение на седмица, доверяват от кухнята. За това обаче научила някогашната му Емануела, която изригнала гневна и трижди го нарекла " замърсен коцкар ".

Елвиса също се наситил относително бързо на Денито, с цел да я дръпне Иван Рълев, с който тя си въобразила, че най-малко може да се получи нещо като връзка. Е, уви - не се...

" Кой я знае в този момент кого " оправя " и на кого се поставя. Ей, огромен отпадък е тая ", разясняват консуматори в нета.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Игри на волята Денислава Велкова Кристиан Кирилов Мастагарков Иван Рълев Емануела Елвиса Мартин Николов Елвиса
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР