е един от най-стабилните защитници, играли за през последните години.

...
е един от най-стабилните защитници, играли за през последните години.
Коментари Харесай

Ейолфсон: Левски ми липсва много! Във финала всичко може да се случи

е един от най-стабилните бранители, играли за през последните години. Националът на записа много мачове със " синята " фланелка, като много постоянно се разписваше за отбора след статични положения. В момента Ейолфсон играе за тима на, само че признава, че към момента следи изявите на някогашния си тим, който ще играе край за на в неделя. се изправя против - в борба за трофея, а Ейолфсон се надява " сините " да побеждават. Защитникът има неприятни мемоари от финала в шампионата след загубата от с дузпи през сезон 2017/18. Ето какво сподели той за Sportal.bg.
 Хали Тиам, Холмар Ейолфсон
Здравей, Холмар, по какъв начин си?
Много съм добре, благодаря! Радвам се на живота.

В момента играеш за тима на Валур. Какво се случва с твоя тим?
Имаме доста мощен и умел тим с някои млади гении. Разполагаме с добра сплав от млади и опитни футболисти.

Какви са упоритостите ти този тим?
Надяваме се, че ще продължим мощно в шампионата и за Купата. Имаме качество, просто би трябвало да намерим вярната конфигурация.

Преди Валур игра за Левски. Продължаваш ли да следиш какво се случва с тима?
Следя тима в обществените мрежи и видях, че в последно време реализират доста положителни резултати, което ме прави благополучен.
 Холмар Ейолфсон
Беше любим на почитателите на Левски. Липсва ли ти тимът и София?
Липсва ми доста, имам доста положителни другари в Левски, обикнах доста клуба. Вероятно престоят ми в Левски беше най-хубавият миг в моята кариера.

В неделя ни чака дерби за Купата на България. Левски се изправя против ЦСКА - София. Какво очакваш от този мач?
Левски е в доста добра форма сега и в случай че съумеят да продължат това, което вършат, ще бъдат любимци, само че знаем по какъв начин е в дербито. Това е мач със личен живот, без значение от протичащото се в шампионата или класирането в лигата. Всичко може да се случи.

Участваше в доста мачове с ЦСКА - София Защо те са разнообразни от другите?
Има доста мощни страсти в този мач както на терена, по този начин и на трибуните. Дербито значи доста за хората и заразява играчите на терена. Независимо дали става дума за чужденец, който не познава добре историята сред двата клуба.
 Аласана Мане, Холмар Ейолфсон
Кой от мачовете с ЦСКА - София ще помниш постоянно?
Полуфиналите в шампионата за Купата през 2018 година бяха доста запаметяващи се. Изиграхме два доста положителни мача и стигнахме до финала.

За страдание, участваше в изгубения край за Купата против Славия. Помните ли още този мач?
Да, още си го припомням! Все още се нервирам, когато си помисля за този мач. Луд дуел! Трябваше да спечелим с 2 или 3 на 0. И в този момент, както и тогава,

Левски е считан за любимец за Купата поради формата си. Какво се случва в главите на играчите при такива упования?
За мен е добре, когато те смятат за любимец. Единственото нещо, което би трябвало да осъзнаеш, е, че даже и да си любимец, въпреки всичко би трябвало да положиш старания, с цел да спечелиш мача! Само Левски!!!!
 Кали Тиам за финала в неделя: Най-големият капан е да мислиш, че към този момент си спечелил мача преди дуела Кали Тиам за финала в неделя: Най-големият капан е да мислиш, че към този момент си спечелил мача преди двубоя
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР