е един от лидерите в дистрибуцията и маркетинга на бързооборотни

...
е един от лидерите в дистрибуцията и маркетинга на бързооборотни
Коментари Харесай

20 години "Авенди": Ясна визия и силен екип правят компанията предпочитан партньор

е един от водачите в дистрибуцията и маркетинга на бързооборотни и други артикули в страната. С 20 години история зад тила си " Авенди " - част от " ВМ Финанс Груп ", съставлява за България марки като Moët & Chandon, Dom Perignon, Johnnie Walker, Bushmills, Perrier, Plasmon, Vegeta, Filippo Berio, Bella и Purina. Всяко ново партньорство е деликатно оценен ход от страна на компанията, която от самото си основаване разчита на ясна визия и на обединен и мощно стимулиран екип.
Силата на деликатно пресметнатите решения
Създателят на компанията - Васил Мирчев, основава " Авенди " преди 20 години като нов план в областта на дистрибуцията, в който вижда капацитет за развиване на бизнеса в дълготраен проект.

" От самото си учредяване компанията има стратегически взор с дълготрайна вероятност за развиване, с взор в трендовете на пазара, в предвиждането на потребителското търсене ", удостоверява шефът на " Авенди " Христо Бойчев (на снимката). " Авенди " уголемява портфолиото си от марки с огромна динамичност, само че прибавя единствено такива артикули и услуги, в които вижда дългосрочност и резистентност. Това са полезности, които още основателят на компанията - Васил Мирчев - е заложил в основите й.

" През годините сме получавали доста оферти за партньорства, само че с екипа деликатно ги преглеждаме от всички страни, вършим задълбочена оценка, по какъв начин се вписват в тактиката и модела ни на работа ", споделя Христо Бойчев. И прибавя решително, че в бизнеса няма същински мъчно решение, когато то е осведомено такова.
Партньор, който работи редовно и намерено
През всяка от годините на съществуването си " " получава самопризнание и награди от фирмите с световни лидерски позиции, с които работи - за най-хубав дистрибутор, нововъведения и новаторски хрумвания, осъществени на пазара, резистентен растеж на бизнеса, най-хубава пазарна промяна, сътрудник на годината и доста други.

Компании като Diageo и Moët Hennessy се доверяват на българската компания при тестването на концепции за нови артикули на пазара. Христо Бойчев напомня, че през тази година България беше определена за една от двете европейски страни, в които се тества идея за уиски, ориентирано към младата публика - Johnnie Blond на Johnnie Walker. България е и един от тестовите пазари за Chandon Garden Spritz - марка на компанията Moët Hennessy. На база резултатите от тези проби и рекомендациите на екипа на " Авенди " и двете компании са взели решение Johnnie Blond и Chandon Garden Spritz да бъдат пуснати за продажба на всички международни пазари през 2022 година
Кампании, които преначертават пазара
През 2013 година екипът на " Авенди " осъществя акцията Johnnie Walker " Негово величество Вкусът ", която прави марка уиски номер 1 в света желана такава и в България. Друга акция, която оставя диря, е обвързвана с марката Bushmills - " Bushmills brothers - достоверното и неподправено другарство ". По време на тази акция Bushmills печели рекорден пазарен дял и се утвърждава измежду водачите в категория ирландско уиски на българския пазар. Неслучайно и все още България е в Топ 5 страни в света по продажби на марката Bushmills.
Амбицията да се развиваш непрестанно
" Авенди " поддържа екипния дух, откритата връзка и желанието да се основат благоприятни условия всеки чиновник да заеме съвършената за него позиция. Тази, която ще го стимулира и ще му разреши да изявява най-силните си качества, да придобива нови познания и да се развива.
Славка Анчева - управител " Търговски маркетинг " в дивизия " Напитки "
В компанията през днешния ден има чиновници с повече от 10- и даже 20-годишна кариера в нея, което е удостоверение за опциите, които " Авенди " основава за екипа си. В тази категория попада Славка Анчева - управител " Търговски маркетинг " в дивизия " Напитки ", която е и " Служител на годината за 2019 година " в Програмата за самопризнание на " ВМ Финанс Груп ", част от която е " Авенди ". Анчева е в екипа на " Авенди " от 2012 година, а във " ВМ Финанс Груп " работи от 2010 година " Обичам марките, които компанията развива. Друг фактор, който е мощен мотиватор за работата ми в компанията, е екипът. " Авенди " като компания постоянно е имала обединен екип от експерти - нещото, което имам вяра, че е ключът към триумфа ", споделя тя.
Четено Коментирано Препоръчвано 1 Здравеопазване 2 Свят 3 Икономика 1 Икономика 2 Места 3 Ритейл 1 Места 2 Ритейл 3 Градове
" За да работя добре, би трябвало да съм част от мощен и стимулиран екип, който жадува за провокации и победи ", удостоверява Христо Бойчев. Той има вяра, че всеки член на екипа би трябвало да се усеща важен, както и да може умерено и решително да споделя позицията и концепциите си. Защото компанията гради триумфа си върху добре осведомени решения. А те постоянно се вземат дружно.

е един от водачите в дистрибуцията и маркетинга на бързооборотни и други артикули в страната. С 20 години история зад тила си " Авенди " - част от " ВМ Финанс Груп ", съставлява за България марки като Moët & Chandon, Dom Perignon, Johnnie Walker, Bushmills, Perrier, Plasmon, Vegeta, Filippo Berio, Bella и Purina. Всяко ново партньорство е деликатно оценен ход от страна на компанията, която от самото си основаване разчита на ясна визия и на обединен и мощно стимулиран екип.
Благодарим ви, че четете Капитал!
Вие употребявате конфиденциален режим на интернет браузъра си. За да прочетете публикацията, би трябвало да влезете в профила си.

Всеки консуматор може да чете до 5 публикации месечно без да има абонамент за Капитал.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР