е домакин на в дербито на 21-вия кръг на италианската

...
е домакин на в дербито на 21-вия кръг на италианската
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Рома - Ювентус, Жозе хвърля новак в дербито

е хазаин на в дербито на 21-вия кръг на италианската . И двата отбора се борят за всяка точка, с цел да запазят шансове за присъединяване в европейските клубни шампионати през идната акция. Разликата в класирането сред петия Ювентус и седмия Рома е единствено 3 точки и триумф ще изстреля " вълците " на 5-та позиция.
Срещата стартира в 19:30 ч. и ще може да я следите



СЪСТАВИ
Рома: Патрисио, Ибанес, Смолинг, Мейтланд-Найлс, Кристанте, Пелергрини, Верету, Вина, Мхитарян, Феликс, Абрахам
Ювентус: Шчесни, Куадрадо, Ругани, Де Лихт, Де Шильо, Бентанкур, МакКени, Локатели, Дибала, Киеза, Кийн
ПРЕДИ МАЧА
Жозе Моуриньо няма да може да разчита на няколко от титулярите си. Наказани за срещата са Рик Карсдорп и Джанлука Манчини, до момента в който за Купата на африканските народи са извикани Ебрима Дарбо и Амаду Диавара. Фузато е болен от ковид, а Леонардо Спинацола лекува травма.
Масимилиано Алегри също има кадрови проблеми, като те са най-много в отбрана. Левият бек Алекс Сандро и централният бранител Леонардо Бонучи имат контузии, а Данило също не е възобновен от травма. Аарън Рамзи е под въпрос, откакто има мускулна травма.
Рома към момента няма загуба този сезон в Серия А в мачове, в които " римляните " са вкарвали първи гол. Подопечните на Жозе Моуриньо завоюваха 6 от тези дуела и приключиха наедно в 1 случай.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР